Ajelin hetken aikaa Viikissä ympyrää ja mietin, missä sopisi treenailla niin, että tassut pysyy ehjinä, ei liikaa ohikulkijoita ja että voisi vielä heittää palloakin. Muutamaa potentiaalista paikkaa täytyy kokeilla ja kierrättää.

Taas seuraamista ja käännöksiä, juoksua ja kävellen. Ihan kiva :) Nyt tarvittaisiin ne isot peilit, koska yritän olla katsomatta koiraa ja suoristaa itseäni. Kun tiedän, että se siinä kuitenkin tulee. Liikkeestä seisomista otin taas vähän enemmän ja eri tavoin. Ilman pienintäkään vartaloapua Nopalle aika vaikea, keskittymistä lisää. Luoksetulon pysäytykset on paljon helpompia, ehkä täytyy kiinnittää omaan käskytykseen enemmän huomiota.

Muutama luoksetulo eteen, paikalla istuminen on haastavaa kun käännyn kohti koiraa. Siispä paljon palkkausta vain siitä istumisesta, palasin useampaan kertaan palkkaamaan.

Muutamaan kertaan ruutua, jota koira ei kuitenkaan ole vielä kunnolla hahmottanut. Nyt ruutu oli aika lähellä lumivallia ja koira oli menossa ihan toiseen suuntaan koko ajan. Lopulta pienellä avulla älysi, mistä se löytyy ja otin pallon kanssa muutamasta eri suunnasta.

Noutoa muutaman kerran metallilla, kun ei ollut kamalan kylmä. Metallikin palautuu ihan kivasti, kun riittävästi hetsaa, mutta putoaa kovin nopsaan. Puinen on paljon kivempi, mutta senkin pitämistä pitää vielä treenata hurjasti. Kapula tuppaa kovasti elämään siellä suussa ja sekin putoaa lopulta, jos en riittävän reippaasti ota.

Lopuksi heiteltiin palloa ja kiipeiltiin isoon lumikinokseen :)

Alokkaan liikkeet on periaatteessa koevalmiita, muttei vielä priimoja. Keväällä kuitenkin sitten kokeisiin kun lumet sulaa ja eiköhän ne liikkeetkin valmistu hyvin siihen mennessä :)