Tänään aloitettiin agility taas yksittäisten esteiden kertauksella.

Hypyt isommalla korkeudella jostain syystä sai aikaan riman alituksen? Laksin niin alas, ettei mahtunut enää ryömimättä ali ja muistuihan se hyppääminen taas.

Putki on helppo ja pussikin sujuu hyvin.

Kepit on alkanut hyvin oivaltamaan ja kertaalleen onnistui ihan ilman käsi- tai vartaloapua! Ei ole ihan vielä varma, mistä välistä pitäisi sisään mennä, mutta hienosti hakee vauhtia ja pujottelufiilistä.

A-esteen suorittaa hyvin, alastulokontaktille pysähtyminen on vielä vähän haasteellista, kun jarruttaa niin tiputtaa takapään herkästi maahan asti. Tämä varmaankin saadaan korjatuksi, kun päästään isompaan halliin ja minä pääsen pois siitä koiran vierestä.

Keinulle on kummallinen kammo, mahtaako olla tekemisissä kapean liikkuvan alustan kanssa, kukaties. Tai alastulon tärähdys, jota kuitenkin on pehmennetty vilteillä. Ylösmenokontaktin ottaa mielellään, mutta ylöspäin mentäessä hannaa vastaan. Nopalle riittää tueksi kuitenkin se, että pidän kaulapannasta kiinni. En vedä tai pidättele, pidän vaan kiinni. Tulee näin ympärilleen vilkuillen puoleen väliin, hitaasti itse keinuttaa alastulon alas ja kävelee loppuun. Alastulokontaktikin ottaa ihan kivasti. Tehdäänkin paljon vain ylösmenokontaktin ottoa, joka on Nopasta kivaa kun saa pamauttaa jalat sinne :D Tyypillistä Noppamaista jonkun asian jännittämistä, mutta kun päästään asiaan, ei se olekaan kauheaa. Harjoittelemalla ja esteen kivaksitekemisellä varmasti päästään jännityksestä yli.

Lopuksi tehtiin vielä vähän helppoa rataa, hyppy - putki - hyppy - pussi ja kepit.