Tänään taas vähän agilitya. Ennen kuin aloitettiin, otin Nopan kanssa kokeeksi kaikki alokasluokan liikkeet, paikallamakuuta lukuunottamatta putkeen ja vain sanallisella kehulla. Kivasti nosti virettä loppua kohti ja kun oltiin sisätiloissa, ei liikaa ;) Agilityesteet ympärillä vähän vei huomiota seuraamisessa, mutta muuten oikein taitava! Katselin tosiaan TOKO-kokeita ja byt pitäisi pikkuhiljaa päättää, lähteekö vielä hallikaudella kokeilemaan ekaa kisaa vai odotellaanko kevättä ja ulkokisoja. AVO ei kuitenkaan ole vielä ollenkaan valmis.

Mutta sitten sitä agia. Tänään otettiin lisää keinua ja siinä täytyy minun tukea koiraa, mieluummin hyppäisi ennen keskivaiheille pääsyä alas. Kuitenkin kun pääsee puolen välin yli ja loppupää laskee alas, on jo itsevarmempi. Paljon tehtiin pelkkää keinun alkukontaktia, kun meinasi pistää stopin. Hyvin se kuitenkin eteni ottaen huomioon, että tämä oli toinen kerta keinulla.

A-esteen suorittaa jo itsenäisesti ilman tukea ja kuuntelee hyvin, eikä yritäkään loikata alas.

2 peräkkäistä hyppyä menee jo hyvin ja kun muistan käskyttää ajoissa, ei edes vilkuile minuun niiden välillä.

Otettiin myös pieniä ratapätkiä ja tässä huomaa hyvin kuinka suu alkaa käymään kun kierrokset nousee. Hammasta oli käsivarressa, pohkeessa ja takapuolessa. Täytyy olla tosi tarkkana näissä itse, Noppa ei ole mikään pehmeimmästä päästä oleva otus.