Tänään oli aika pitkän kurssin korvaavan päätöstunnin :)

Nopan kanssa treenailtiin vähän hyppyä ja seuraamista, sekä liikkeestä maahan menoa ja luoksetulon pysäytyksiä.

Maahanmenossa joku kummallinen aivopieru, sillä tarjosi istumista ja seisomista. Vähän muistuttelua ja tulihan se sitten sieltä.

Luoksetulon pysäytyksiä, siihen tarvitsee vielä käsiavun. Otin vuorotellen läpi juoksuja ja vuorotellen pysäytyksiä, että pitäisi laukalla.

Hypyssä täydellisen ensimmäisen hypyn jälkeen lähtikin kiertämään hyppyä. Muutama vahvistaminen hyppäämisestä ja uuden yrityksen jälkeen hyvä.

Otin muutaman kerran taas kapulan pitoa ja seuraamisen yhteydessä askelia myöskin taaksepäin ja oikealle. Sivuaskeleet oikealle on tosi hienot, taaksepäin käveleminen aika lennokasta. Vasemmalle en itse osaa kävellä, joten sitä ei olla tehty.

Paikallamakuu häirittynä, vieressä suoritti toinen koira hyppyä ja kouluttaja heilutteli narulelua Noppaa kiertäen, tuli välillä minun ja Nopan väliinkin. Muutaman kerran vilkuili häntää heiluttaen, mutta sitten taas skarppasi entistä paremmin kontaktin kanssa. Lopuksi vielä kävin piilossa ja ylimääräisenä häiriönä avasin ja suljin oven ollessani piilossa.

Lopuksi alokasluokan liikkeet vielä läpi ja palkka vasta lopussa. Luoksepäästävyys meni tosi hienosti, vaikka nyt olikin eri kouluttaja. Seuraaminen vähän haahuilevaa, mutta pysyi silti mukana tosi hyvin ja otti kontaktinkin uusiksi. Hyvä Noppa!