Tänään otettiin muistin virkistykseksi hyppyä ja ruutua. Hyppy on Nopalla hanskassa. Ruutua pari kertaa pallo takarajalla ja etenee hienosti. Kerran kävi näyttämässä oikean paikan mutten jättänyt palloa. Etumerkkien edessä pyörähti ympäri palloa etsien, samaten niiden kohdalla ja kertaalleen vielä ruudun sisällä, ruudun sisällä kun oli pyörimättä palkkasin heittämällä pallon. Ruutu vaatii siis vielä paljon töitä, mutta on sillä jo joku haju asiasta.

Väliajoilla treenailtiin taas kapulan pitoa. Nyt on jo rauhallinen luovutusasennossa, eikä enää joka kerta tarvitse apukättä kuonon tukemiseksi. Itse nouto ei kuitenkaan vielä onnistu pureskelematta ja pudottamatta ja tällä hetkellä kokee palautuksen ahdistavana, kun minäkin ahdistun. Täytyy siis sen kanssa ottaa vähän etäisyyttä ja palkata reilusti pitämisestä, eikä lähteä vielä rakentamaan pidempää suoritusta.

Tämän kerran aiheena pääasiassa oli mölli-TOKO. Luoksepäästävyydessä nousi ja meni vastaan heiluttamaan häntää, muttei hyppinyt. Otettiin treenin takia toistamiseen ja nyt pysyi vieressä.

Paikallamakuu loistava 10 pistettä ja papukaijamerkki.

Seuraamiset ei olleet normaalia Noppaa, taisi vähän väsyttää. Huomio oli muualla ja vaikka tottelikin, perusasento oli kamalan vaikea ja ekaa kertaa jopa harhaantui seuraamisen aikana. Molemmat kuitenkin ihan jees.

Liikkeestä maahanmeno hieno, mutta annoin itse huomaamatta aika voimakkaan vartaloavun kääntymällä koiraa kohti antamaan käskyä.

Luoksetulo hyvä, mutta tömäytti kiinni minuun ja istui hiukan vinoon eteen. Sivulletulon teki kaksiosaisesti, ei siirtynyt suoraan.

Liikkeestä seisomisessa meni maahan taas. Se on nyt muutaman kerran tehnyt näin, enkä tiedä mikä siinä on. Ehkä se katsoo taas minun liikettä. Pari toistoa heti perään ja teki oikein. Tämä olisi siis mennyt nollille.

Estehyppy hieno, mutta tänään kolautti ylimennessä.

Kokonaisvaikutuksesta ei parhaita pisteitä tänään, mutta todennäköisimmin olisi tälläkin suorituksella ykkönen, ainakin jos ei mokata seisomista, joka sekin on Nopalla kyllä tosi vahva.