Tänään tehtiin paikallamakuu jokainen erikseen omassa rauhassa. Noppa oli vähän levoton, joten palkkailin paljon ja keskityin olemaan rento. Hallissa kuitenkin oli paljon haukkua ja liikennettä.

Seuraamisen käännökset oli tänään hyvät ja täyskäännös tosi hyvä. Noppa on korjannut hyvin seuraamispaikkaansa ja nyt en tunne ja näe enää mitä se tekee, kun ei paina eikä poikita :p Siispä liikkurin apu tulee tarpeeseen, jotta tiedän koska vilkuilee ja koska tekee hyvin.

Liikkeestä seisomiset hyvät, treenailin myös luoksetulon pysäytyksiä kävelemällä itse taaksepäin ja pysäyttelemällä kohti tulevaa koiraa. Näissä täytyy itse malttaa kehua rauhassa, koska lähtee helposti siitä liikkeelle. Ehdottomasti ei tässä enää palkkaa näkyvillä, koska helposti jumittaa tai tepastelee.

Lopuksi hyppyä, jota tein jokusen kerran niin että palkka lentää heti hypyn jälkeen, yhden kokonaisen suorituksen tein ilman lopun perusasentoa. Ehdottomasti seuruuttaen esteelle, koska haluaisi kovasti varastaa. Enempää ei hinkattu ja otin Nopalle lopuksi paikallamakuun vielä muiden suorittaessa hyppyä.

Kokonaisuudessaan hyvä treeni :) Lopuksi ajeltiin Mian ja Kion kanssa hetkeksi rallaamaan koirapuistoon.