Tänään viimeinen kerta tätä kurssia.

Luoksepäästävyydessä ei taas olisi malttanut olla, mutta komentelin istumaan ja pysyi se takapuoli lopulta maassa, vaikkakin liikkui sivuttain :)

Tehtiin heti aluksi paikallamakuu. Menin piiloon ja kävi palkkailemassa useammankerran. Puoli minuuttia pisimmillään olin pois näkyvistä. Vähän oli haistelua ja käänsi toiselle lonkalle, mutta muuten hyvä ja rauhallinen.

Seuraamista tempoineen ja käännöksineen, parempi kuin eilen. Harjoittelin itse myös missä kädessä pidän remmiä.

Jääviä ketjutettuna ja tarkastelin omia käskytyksiä ja apua. Putkeen maahanmeno, luoksetulo ja seisominen. Näissä pitää itse olla tarkkana.

Kokeiltiin myös lisäksi liikkeestä istumisia ja se sujuu vartaloavun kanssa jo hyvin.

Luoksetulossa edelleen liukuu ja törmää, komensin toisen kerran kovaa ja sitten jarrutti hyvin.

Korkeammassa hypyssä herkästi kolauttaa, joten korjaan omaa lähetyspaikkaa kauemmaksi.Tuntuu olevan niin hyvä. Nyt myös otti kaikista liikkeistä perusasennot hyvin. Edelleen suurin osa treeneistä vapautus ennen perusasentoa, mutta pitää niitäkin treenailla.

Kapulan pitoa on petrannut hurjasti. Tarvitsee edelleen pienen käsiavun, mutta siihen riittää pieni kuonon sipaisu tai käsi mahan päällä, kunhan pito on ensin vakaa. Jos kovasti on täpinöissään, tuppaa mälväämään jolloin kapula putoaa taaksepäin, eikä se ole siellä ollenkaan hyvä. Tehtiin kertaalleen heittäen, joka onnistui täydellisesti! Malttoi tuoda eteen ja pitää sen muutaman sekunnin! Ihanaa saada edistystä tässä.

Viimeiseksi vielä kaukoja vajaa viiden metrin päästä. Tekee hyvin, eka istuminen on ollut vähän vaikea. Etenee hiukan, muttei niin paljon kuin aikaisemmin. On petrannut myös sivuttaisliikkeen melkein nolliin. Vapautuksen jälkeen muutama istuminen ja seisominen ihan edestä, kivasti seisoessa nyt peruuttaa hiukan.