Ehdin kuin ehdinkin tänään iltavuorosta tottiksiin. Koirat oli töissä mukana ja sieltä kun suoraan huristelin, ehdin vallan hvyin.

Tänään aloitettiin kentälle tulosta kontakti, joka oli aluksi Nopalla vaikeaa. Kenttä on sulanut sen verran, että maa pilkistelee paikka paikoin ja hajuja on hurjan paljon. Saatiin se kontakti ja lyhyt seuraamispätkä kuntoon, josta palkkaus pallolla.

Seurautin ihmisryhmän joukossa, jossa tarvitsi alkuun pallon näkyville tai kainaloon. Näin erittäin hyvä, ei vilkuile ollenkaan. Lopuksi pallo taskuun ja sama homma, oli hyvä. Loskainen maa vaikeuttaa omaa kulkemista ja tasapainoa, joten temmonvaihtelu näkyi koirassa. Sillä on kouluttajan mukaan "omanlaisensa tyyli" tehdä hommia, heh. Tasaantuu varmaan kun saan itse kuljettua järkevästi.

Lopuksi muutama luoksetulo, jossa ensimmäisen tuli vinoon. Toisen varasti, josta palautin paikalleen. Loppumatkasta annoin kehuja, koska seurasi nätisti kontaktissa koko matkan. Toinen luoksetulo priima, siitä iso palkka ja vähän pallonheittoa, kiitos ja kotiin.