Aloitettiin tänään ilmoittautumistreenillä. Koirat kaksin hallinnassa kentälle ja ilmoittautuminen. Nopan kanssa suunnattiin siitä paikallamakuuseen, jonka teki hyvin. Käänsin välillä selän ja välillä katsoin koiraa. Palkkailin muutamaan kertaan. Ihan koko kaaviota ei tainnut meidän pari tehdä, mutta aika pitkään makuutin.

Nopan kaaviotreeni oli vähän turha, koska en ole itse ollenkaan sitä kuivaharjoitellut, kenttäkin oli osin aika märkä ja seuraamisessa siis katosi kontakti. Otettiin uusiksi vähän lyhyemmin, jossa paransi. Henkilöryhmä oli jo hyvä. Liikkeestä istumista joutui muistuttelemaan, maahanmeno hyvä. Luoksetulo lyhyemmällä matkalla hyvä, vaikkakin tulee ihan kiinni. Näinhän sen olen opettanut ja saa tullakin jatkossa, vaikkei se ole PK-puolella ihanne. Tärkeintä kuitenkin, että oppisi jarruttamaan ajoissa.

Toisella kierroksella ajattelin kokeilla hyppyä. Kentällä on irtolaudoilla oleva hyppy, joten kokeiltiin. Maa oli kuitenkin aivan mutainen ja hyppiminenkin meni sitten hääräämiseksi, kun joka toisella ponnisti vauhtia esteestä. Päätin jättää PK-hypyn myöhemmälle, hinkataa sitä sitten kun saadaan TOKO-puolen hypyt pois alta. A-estettä kertailin loivemmalla versiolla. Lopuksi seurautin koiran vielä henkilöryhmää kiertäen kentältä, jonka jälkeen kunnon leikkipalkka.