Käytiin tänään koepaikalla vähän haistelemassa ilmaa ja tunnustelemassa kenttää. Noppa oli aamupäivän töissä mukana, joten kierrosluku oli jo ennestään hiukan normaalia matalammalla. Käytiin läpi koepäivää ja mitä siellä tapahtuu, miten toimitaan ja missä ja miten asiat suurinpiirtein tapahtuu.

Ekalla kierroksella seurautin pitkää suoraa ja herättelin vähän. Siitä henkilöryhmään, kontakti tippui ihan, mutta ei yrittänyt tehdä sen kummempaa tuttavuutta porukan kanssa. Tästä vein autoon.

Hetki keräilyä omien ajatusten kanssa ja siitä sitten uudestaan kentälle. Sama aloitus ja oli vähän parempi. Vähän leikkiä ja uudestaan ryhmään, jossa kontakti taas tippui. Noh, siitä sitten paikallamakuuseen. Alun oli hyvin, puolessa välissä alkoi haistella maata, josta kertaalleen huomautin. Sitten huomio katosi ja nousi ylös haistelemaan, tätähän ei ole koskaan tehnyt. Juoksin koiran luo ja hetken oli hämmennyksissä, kun komensintoruin  tiukasti takaisin maahan. Lopun oli hyvin ja kun palasin koiran luo, kehuin koko matkan ja sitten isot silittelyt ja palkka siellä maassa. Perään ihan lyhyt niin että poistuin pari askelta ja palasin palkkaamaan.

Kolmas kierros oli lähinnä leikkiä, siihen samaan otin istumisen ja maahanmenon luoksetulon kera. Luoksari oli täydellinen! Oliko tuo aikaisempi ravistus vaiko ihan jarruttelutreeni joka toi tulosta, mutta tuli kovaa, suoraan ja tiiviiksi ollenkaan törmäämättä :) Loppuun pallonheittoa ja isot kehut.

Paikkamakuuhun ja kentälletuloon nyt ekstratreeniä ennen koetta.