Tänään pitkän tauon jälkeen taas pystytettiin kehänauhat ja muut halliin. Leikittiin vähän ja heräteltiin koiraa, sitten ryhmänvetäjää odotellessa pieni paikallamakuu kolmen porukalla. Varsin hyvä.

Noppa aloitti kisamaisen treenin vetäjän saavuttua. Seuruu oli aikamoista päänpyörimistä taas, kun uusi liikkuri käveli perässä. Maahanmenossa ei ongelmia paikallapysymisessä. Seisomisen sijaan tehtiinkin sitten vahingossa istuminen, tämäkin hyvä ja malttoi.

Luoksetulon pysä'ytyksen otin ensin lyhyellä matkalla ja melkein heti liikkeellelähdön jälkeen heitin pallon ja annoin käskyn. Seuraavassa pallo lensi viiveellä ja jo pysähtyi pelkällä käskyllä hyvin! Pienen leikin jälkeen seisomasta luokse, jossa himmaili ja kaarsi, mutta teki loppuun kuitenkin ok.

Nouto isolla kapulalla. Malttoi istua heiton ajan, heitin vähän turhan pitkäksi. Meni kapulalle vähän rumasti ja pudottikin. Luokse hyvin, tosi tiiviisti eteen eli turhankin tiiviisti ja aika pian alkoi kapula valahtaa. Se oli vinossa kun poimin käteen, mutta kuitenkin edelleen suussa. Siitä sivulle, kun tuijotti niin tiiviisti kapulaa.

Kaukot suht läheltä ihan kivat, nousee hyvin, mutta toisella istumisella alkaa takapuolen hivuttaminen. Ei paha, mutta treenaillaan tätäkin.

Hypyssä hyvin epävarma, kun ei tiedä mitä pitäisi tehdä. Takaisinhypyn käskyksi vaihdoin vaan HYPPÄÄ, koska TÄNNE selvästi sekoittaa ja unohtaa hypätä.

Toisten treenaamisen jälkeen otettiin vielä paikallamakuu viiden koirakon kera ja menin piiloon. 2min oikein hyvä ja rauhallinen. Siitä isopalkka.

Lopuksi vielä hinkattiin hyppyä Nopan kanssa ja alkoihan se sujua. Pidin esteen aika korkeana ja tuppasi vähän kolauttelemaan. Istumisen älysi, tosin se on vielä hidas. Luokse hyppää ok, mutta yrittää edelleen suoraan sivulle, joten näistä paljon muistutteluja.