Tänään otettiin hiukan perusasentoja ja liikkeellelähtöjä pitäen huomio kontaktissa.

Siitä sitten avoimen hyppyä, istuu jo ihan kivasti, mutta hakeutuu aika vinoon.

Noutokapulan kanssa touhuttiin, kantaa laiskasti ja pitää huonosti :( Nyt kapulalle menot paremmat. Kokeilin myös hyppyä kapula suussa ja juoksenneltiin vähän. Näissä pitää jo hyvin, mutta mikä siinä on kun liike vähenee laskee myös vietti siihen kapulan pitoon.

Jäävien hiomista, liikuin molemmin puolin koiraa ja kiersinkin, helppo treeni niin etten antanut mahdollisuutta epäonnistua.

Luoksetulon pysäytyksiä oli tarkoitus reenailla myös, mutta sisähallissa vauhti ei mitenkään riittänyt. Lisäksi oli tosi kuuma, joten tämä jäin ensimmäiseen hyvään ja loput lönköttelyt odotin luokse asti.

Lopuksi kokeilin vähän ohjattua leluilla. Lähetys vierestä ja oikealle, tämän hoksasi hyvin. Kun siirtelin vääriä lähemmäs, olisi mieluummin hakenut kaikki. Tästä kielsin ja uusi käsky, haki oman oikean hyvin. Viivytin lopuksi kehua siihen asti, kunnes lähtee selkeästi tulemaan minua kohti eikä kyttää muita, tästä oli hiukan hämillään ja pudotti kerran. Lopetettiin treeni onnistuneeseen suoritukseen.

Lopuksi viilennyttiin ja relattiin, ensin oli märkä pyyhe päällä ja lopuksi alla. Treeni tämäkin, kun ei millään olisi halunnut aluksi kylmää märkää pyyhettä lähellekään :D Lopetettiin kuitenkin siis rauhaan, jossa koira oli jo valmis nukahtamaan.