Agilityn vuoro ja hienot treenit! Oltiin molemmat samalla aaltopituudella ja rata sujui tosi hyvin. Itselle pientä viilausta ja viimeinen sujui jotenkin tosi helposti, helpottaa kun ei sählää :) Nopalle myös vähän hyppytekniikkaa, nostetaan rimoja hiukan ylemmäs, mitä nyt ollaan treenattu. Hyppää kuulemma vapaammin. Ennen omaa suoritusvuoroa otin vähän yksittäisiä esteitä, rengasta ja A. Keppejä myös. Jotta Noppa suorittaa ne hyvin, minun pitää kulkea sen kanssa yhtä matkaa. Tähän siis paljon paljon treeniä myös.

Tunnin tauolla harjailin taas koirasta räsymaton verran tavaraa, mistä sitä riittää? Illalla oli kisaavien toko-ryhmä, jossa ensin paikallamakuu ryhmässä. En mennyt piiloon, kun pentukurssilaiset otti juuri meidän takana luoksetuloja. Häiriötä oli siis riittämiin. Pää pyöri, mutta minusta oli ihan rauhallinen. Maahanmenot ja nousut otettiin yksitellen, Noppa oli kovasti ennakoimassa maahanmenoa.

Ohjaajan kanssa tehtiin seuraaminen, luoksetulo ja ruutu peräkkäisinä liikkeinä koemaisesti. Seuruu hyvä, joskin erittäin tiivis ja vähän rauhaton, kun painaa ja pompottaa välillä. Luoksetulossa hiukan banaania ja kevyt tärmäys. Vajaa sivulletulo. Ruutuun olin jo vienyt pallon etukäteen. Ohjasin voimakkaasti kohti ruutua ja tämä kuulemma pitää jättää treeneistäkin pois. Ruutuun, käskyllä lähti hyvin etenemään, mutta sekotti eikä löytänyt, joten juoksin ohjaamaan ja löytyihän se lopulta. Ei olla tehty ruutua taas vähään aikaan, joten idea oli koiralla hallussa, mutta ne tötsät oli unohtuneet. Otin lopuksi vielä lyhyeltä matkalta ensin pallon kanssa ja sitten ilman heittäen, nämä oli ok.

Kapulan pitoja hiukan, hienosta suorituksesta innokkaampi palkka. Myös kaukoja ihan edestä, ensin istu-maahan ja sitten maahan-seiso. Istumasta seisominen on helpompi, joten tehtiin vähän sitten näitäkin. Jouduin usein tukemaan, että pysyi seisomassa. Lopuksi tönötti itse jo.