Räyskälässä aamutuimaan ilmoittautuminen BH-kokeeseen, tuomarina Keijo Kodis. Koko päivä siellä vierähti, tuliaisina koulutustunnus BH ja lupa jatkaa PK-lajeihin!

Noppa joutui ensin paikallamakuuseen, tämä aivan täydellinen. Siitä olikin sitten vaikeampi homma nostaa koira seuraamiseen, pitkä paikallamakuu ilman palkkaa suorassa auringonpaisteessa. Mutta nousi se riittävästi, eka seuraaminen oli aika kiva. Lopussa väsähti ja vapaana seuraaminen oli enemmänkin kuikuilua ja mielenkiintoisemman asian etsimistä. Löysipä se jonkun kepinkin matkan varrelta, irrotti sentään käskystä.

Jäävät oli hyvät, ehkä turhaankin varmistelin omalla vartaloavulla. Makuulle taisi jäädä ihan vinoon kuvien perusteella. Luoksetulo kiva, pientä banaania ja tuli ihan kiinni. Sivulle siirtyminen ei sitten enää onnistunutkaan, kolmannella käskyllä tuli vajaasti.

Koira on kesken ja se oli tiedossa. Tämän päivän tavoitteena oli vain läpäisty suoritus, ensi vuonna on sitten aika jatkaa vakavampiin kisoihin.

Kaupunkiosuus oli suojelukoirakkojen tottiksen jälkeen ja saatiin siinä kuunnella paukkujakin. Noppa oli autossa takaluukku auki kentän vieressä, eikä korvaansa lotkauttanut. Kaupunkiosuus jännitti koko kisasta eniten etukäteen, mutta se meni vallan rennosti, eikä pyöräilijä ja lenkkeilijä saaneet kuin pientä tepastelua aikaiseksi.

Varsin hieno ja mukava päivä, tunnelma, sää ja tulos! Tuomariltakin saatiin vähän vinkkejä, kuinka maustaa pitkää puuduttavaa seuraamista.

Hetki hienoa seuraamista

Henkilöryhmässä vapaana, vähän on virnistystä naamassa, missä palkka ja vieläkö me tätä juttua jatketaan?

Liikkeestä istuminen.

Hieno pieni koira kuulemassa tuomarin kommentit.

 

Illalla oli taas hallivuoro ja käytiin ottamassa pari kivaa juttua, lähinnä rengasta apukäsien kanssa niin, että palkka lentää aina eteenpäin. Lisäsin myös hypyn ja lopetettiin suoritukseen, jossa sain itse palkattua lentävällä pallolla ja koiran liike suuntautui kokonaan eteenpäin. Lopuksi mentiin puistoilemaan Kion ja Robin kanssa ja tulihan sitä taas juostua.