Tänään käytiin tutustumassa ekaa kertaa HVK:n tottikseen, kurssimuotoinen koulutus alkoi tänään. Kenttähän on ihan tuossa lähellä, joten oikein kiva että sielläkin alkoi toiminta.

Nopalle siis nyt treeneissä kentälle tuloja ja viettikestävyyttä, siispä otin aivan lyhyitä liikkeellelähtöjä ja palkkaa. Henkilöryhmä palloavun kanssa hyvä.

Vietti-istumisia, jossa täytyi vaihtaa lelu namiin, koska tuli jumi. Namilla toimi hyvin.

Tein vielä luoksetulon kokonaisena liikkeenä, eli valmisteleva seuruu, siitä maahan ja kävelin pitkälle. Vinkattiin kutsumaan kevyemmin ja näin tein, teki hienon lähestymisen eikä törmännyt. Pikkaisen heitti lenkkiä oikealle ja tuli vinoon, josta korjasin kertaalleen.

Treenien jälkeen kävin ottamassa vähän lisää seuraamista ja käännöksiä, kun oli saanut katsella autosta muiden treenejä. Muistutus itselle, parkkeeraa auto seuraavan kerran tälle kentälle toisin päin. Vähän hyppyä matalammalla esteellä ja pystyestettä. Teki ruman alastulon, joten otin pannasta kiinni ja mentiin yhdessä ylös ja samaa puolta alas koiran nojatessa minusta tukea. Palkkaa monta kertaa alhaalta. Ei tuntunut kummastelevan tukea vaan teki rauhassa ja hyvin.