Sade taukosi myöhään illalla ja ajattelin kokeilla, miten koira toimii liti märällä pitkällä nurmella. Ei ongelmia :)

Ensin vahvistelin kentälletuloa ja perusasentoja. Siitä vähän pidempi seuraaminen käännöksineen, paikka on hyvä, mutta kestävyyttä edelleen treenaillaan. Hyvä kuitenkin, nosti kontaktin lopussa kun se putoili.

Liikkeestä maahanmenoa, hyvä. Kääntyi katsomaan minua, mutta piti saman asennon muuten.

Liikkeestä seisominen sama juttu, hyvä, tätä treenaillaan vielä enemmän. Seisomisesta kääntyy kuitenkin helpommin.

Nouto ihan kiva, ei elä enää suu niin paljon. Palautus on jo levollisempi, ottaa samanlaisen silmät puoliummessa ja korvat sliipattuna-asennon kuin luoksetulossa. Olen yrittänyt erityisesti tehdä hyvää oloa siinä edessä ja minusta se toimii. Kapulalle menee aika rajusti, muttei läpsi tassuilla ja ottaa kohtuu siististi.

Luoksetulon pysäytyksiä, vauhti oli nyt joka kerta hyvä. Kokeilin pelkällä käsimerkillä. Tämä on suullista käskyä parempi, mutten silti ole tyytyväinen. Etenee liikaa. Kyselen vielä ryhmätreeneissä lisävinkkejä, mutta siihen asti pallo saa lentää ahkerasti. Takapalkkaakin voisin kokeilla, luulen vaan että ehtii unohtaa koko jutun kutsuessa.

Loppuun vielä vähän seuraamista eri askellajeissa ja muutama käännös juosten. Ihan jees, lelurevittelyn jälkeen nostaa kierroksia kivasti, muttei kuitenkaan liikaa.