Tein lyhyesti vähän tokoa Malminkartanossa ennen kisamaisia treenejä. Seuraamista ja jäävät, sekä luoksetulon pysäytyksiin heittelin palloa ja yritin keskittyä omaan äänenkäyttöön. Jalkapallonpelaajia ja jumppaajia oli aivan riittämiin, mutta hyvin malttoi keskittyä.

Sitten kisamaiset treenit hallilla. Paikallamakuu kaksin, itse menin piiloon. Kävin palkkaamassa heti kun olin siirtynyt ovesta ulos ja sen jälkeen sai maata täydet 3min. Oli rauhallinen, kertaalleen korjasi etujalan asentoa, jonka takia loppuasento oli hiukan vino. Takapää pysyi hyvin asennossaan.

Siitä seuraamista, tämä hyvä. Hiukan herpaantui kontakti lopussa haukkuvalle koiralle, muuten oikein kiva. Vähän otti käskytyksestä häiriötä. Maahanmeno hyvä, mutta kääntyi hiukan lonkalleen kun kuljin taakse. Perusasennon varasti.

Luoksetulon pysäytin pallolla ja sitten seisomisesta eteen asti. Ravasi. Perusasentoon hyvin, saisi tulla nopeamminkin.

Seisominen tosi hieno, jätti jalat kesken askeleen paikoilleen ja pysyi hyvin loppuun asti.

Noudon aloitin heiton jälkeen uudestaan, nytkähteli niin paljon. Toisen malttoi hyvin ja heitinkin vähän kauemmas. Kapulalle kovaa, hiukan ruma otto ja pudotti kerran matkalla korjatakseen otetta. Lopussa mukelsi, josta korjasin käsin ja odotin kunnes oli hyvä. Siitä kiva luovutus ja sivulle hyvin.

Kaukoissa pientä rauhattomuutta ja häsellystä, ekaa istumiseen jouduin käskemään kahdesti. Meinasi nousta, muttei noussut. Liikkui eteenpäin pepun verran.

Hyppy hyvä, täytyy kiinnittää omaan käskyyn huomiota. Tuli eteen hiukan vinosti, ehkä joudun lähettämään vieläkin kauempaa. Hyppää sen verran isosti, että tarvii riittävästi tilaa.

Tästä vähäksi aikaa autoon huilimaan ja lopuksi heittelin vielä pysäytyksiä muutaman kerran pallolla, kerran käsky ja pallo aivan pienen hetken viiveellä, lopuksi pari läpijuoksua. Hyvä treeni.