Tänään alkoi ATD:n TOKO2-kurssi. Nopan kanssa otettiin lyhyesti ja leikkipainotteisesti BH-juttuja.

Ensin käytiin ilmoittautumassa, meni hienosti. Vilkuili välillä muualle, muttei ollut hyppäämässä "tuomarin" syliin ja malttoi hyvin istua ja nosti kontaktinkin takaisin. Siitä leikkiä ja kentän laidalle. Muut aloitteli kurssiasioita, me touhuiltiin vähän omia. Sivulletuloja ja liikkeellelähtöjä lyhyesti. Vähän seuraamista ja muutamat käännökset. Palkaksi reippaasti leikkiä ja kehuja.

Tästä vein paikkamakuuseen. Kävelin täyden mitan päähän ja palasin ison palkan kanssa 10s kuluttua. Hetki kehuja ja sitten jäävät. Istumiseen annan vielä aika ison vartaloavun, jää nätisti. Palasin palkkaamaan namilla. Siitä siirryin vähän poikittain, että mahtui ottamaan vauhdikasta luoksetuloa. Tuli hyvin ja vähän tömäytti. Suhisin vähän kun tuli lähelle että jarruttaisi. Reippaasti kehuja ja leikkiä, josta toiseen paikkamakuuseen, sama 10s ja takaisin. Kuola valui ja suu maiskui kun käännyin koiraa kohti :) Isot palkat on nyt olleet purkilliset lihaa ja se maistuu kyllä. Muut kentällä touhuavat ei häirinneet koiraa ollenkaan, eikä alun ihmettelyn jälkeen jonkun käyttämä vinkulelukaan.

Seuraavaksi tiedossa lauantaina koekentällä pieni leikkihetki ja lyhyt paikallamakuu, sekä ajattelin vielä itse kävellä kaaviota. Sunnuntaina kokeeseen.