Illalla oli vuorossa taas itsenäiset agi-treenit. Päivän aiheeksi otin kepit, renkaan ja kontaktit.

Noppa pääsi ensin ja otettiin höyryjen purkamiseksi ensin hyppyjä ja tekniikkaa. Rimojen korkeus 55cm, ei tiputteluja tai alituksia. Kokeilin tiukkojakin kurveja ja vähän erityylisiä ohjauksia lähinnä itseäni varten. Lisäksi sitten helpompia sarjoja ilman käskytystä korostaakseni omaa elekieltä. Ihana kun koira oikein kiinnitti kunnolla huomionsa ja tuli vain liikkeen mukana :)

Sitten sitä tekniikkaa. Kepeille otin 2 ohjuria alkuun ja lähdettiin siedättämään niille. Namina meetwurstia ;) Alkukankeuden jälkeen lähti toimimaan ja pystyin jättäytymään koiran taakse. Palkka lensi koiran eteen. Sitten rengasta, jossa ei yhtäkään virhettä tänään. Nostin maksikorkeuteen ja kokeiltiin myös rengas-hyppy-yhdistelmää molempiin suuntiin. Seuraavaksi vähän A-estettä ja puomia. Pääpaino alastulokontaktille pysähtymisellä. On se vaikeaa, kun takapuoli tuppaa tippumaan maahan.

Luka pääsi kahdesti rallaamaan Nopan pitäessä huilitaukoa. On se hieno :)

Nopan toinen kierros, keppejä tein nyt myös väärältä puolelta. EI tahtonut aloittaa, joten lähetin alun oikealta puolen ja leikkasin takaa toiselle puolen. Tämä hyvä, ei virheitä tai muitakaan ongelmia keskellä keppejä. Sitten lähetin ensin muutamalle hypylle ja kepit radan osana, lopuksi putkeen kovalla vauhdilla. Hyvin kuuntelee, tänään ei tullut kuin muutama karkaus väärille esteille. Loppuun vielä niitä hyppyjä ja muutama pussi.