Agitreeneissä koirakoita oli tänään vaan kaksi, joten tehtiin paljon. Pieni ratapätkä, jossa hypyt ja putket. Muutama kikkailu matkanvarrella, joita hinkattiin. Minulla menee jalat solmuun, mutta ihan kivaan lopputulokseen päästiin. Toisella kierroksella katsottiin vähän keppejä ja kokeiltiin ohjureita alkuun sisäänmenon opettelua varten. Ohjurit oli Nopasta kovin kummalliset, mutta eiköhän se siitä, lisää treeniä vaan. Noppa ei niitä tarvitse kuin alkuun sisäänmenoa ohjaamaan, muuten tekee hienosti. Katsottiin vielä puomin kontaktit, nämä ok. Vinkkejä jatkotreenaamiseen etenkin alastulolla.

Agin jälkeen ajelin Taliin, jossa ei ollut yhtäkään koirakkoa. Talin huippu oli muuten täynnä porukkaa, frisbeen heittäjiä, mutta saatiin tehdä treenit ihan rauhassa. Otin seuraamispätkiä pari ja jäävät kokonaisina. Näissä ei moittimista ja kontaktin jaksoi pitää hyvin. Pakolliset katsomiset oikealle ja vasemmalle noin viisi askelta lähdöstä, muttei vilkuillut enempää. Kaukojen muutama istumaan nosto kaukaa, ei enempää. Liikuttaa takapuolta edelleen, vaikka läheltä on jo pitkään hinkattu tekniikkaa ja siinä sujuu.

Tämän jälkeen luoksetulon pysäytyksiä. Jätin takapalkkaa ja heitin palloa yhdistellen. Muutama jo hyväkin pysähdys, mutta voimakkaalla vartaloavulla. Muutama huonompi, muutama läpijuoksu ja muutama eteentulo. Lisäksi edestä sivulle. Tänään ei törmännyt yhtään ja oli hiukan väljempi kuin tavallisesti.

Sitten noutoa, muutama haku ja sitten kapulanvetoa, jolla teki ihan kivan otteen taas. Lopuksi rauhallista pitoa edessä.

Madallettava hyppyeste ei ollut kunnossa, joten hyppäytin kertaalleen vajaakorkuisen yli. Lisäksi madallettu pystyeste kertaalleen ja perään oikea. Kiipesi hyvin ja tuli nätisti alas.