Sangen hiljainen treenipäivä. Ensin agia, jossa oltiin tänään toisen treenaajan kanssa kaksin. Nopalle pientä rataa, jossa rengas, putki, pari hyppyä ja kepit. Otin vähän erilaisia variaatioita ja kepeillä oli ohjurit ekoissa kahdessa välissä. Liäksi tehtiin puomin ja An kontakteja, jätin nameja Nopalle alastuloon ja sain sen pysähtymään sinne hyvin. Keinua muutamaan otteeseen samalla tavalla.

Agista suuntasin Taliin, jossa tein pienen treenin yksin. Kapulan pitoja ja hakuja, nyt ei hyppinyt eikä tiputellut minun edessä. Lisäksi muutama luoksetulon pysäytys, jotka ei tänään olleet yhtä hyviä kuin eilen.

Ajattelin ajella vielä sirkuskentälle katsomaan, onko muita ryhmäläisiä paikalla. Olisin tehnyt paikallaolon, mutta paikalla oli vain pentukurssilaisia. Istuttiin sitten päivää paistattelemassa jonkin aikaa ja Noppa sai viilennystä sumutinpullosta. Lopuksi tehtiin vähän seuraamista häiriössä, jaksoi tosi hyvin. Enemmänkin oli hinku vaan tehdä enemmän koko ajan :) Lopuksi vielä jäävät nopealla palkalla.