Hallissa tänään tehtiin vähän seuraamista ja jääviä siihen samaan. Hieno intensiteetti, mutta hiukan huoleton :) Siis pompottava. Hyppy hyvä. Kaukoja läheltä ja nostaen istumaan kaukaa. Lisäksi pohdittiin, mitä tehdä noudon kanssa. Ei pidä kapulaa edelleenkään kunnolla, vaan lähinnä roikottaa sitä alaleuan varassa. Yläleuka ei kunnolla pure kapulaan. Kokeiltiin vähän erilaisia pitoja ja vetoja, lisäksi heittäen saatiin aikaiseksi vauhtinouto, kun lentävänä osapuolena oli nami :)

ATD-treeneissä myöhemmin ruutua. Nyt haki pienellä käskyllä hyvin tötsät. Ekalla kävin taputtamassa takalaitaa. Pallon heitto koiralle ruutuun. Seuraavaksi kokeilin pysäyttää, mutta huomattiin että juoksee ruudun taakse. Ei siis hahmota vielä kunnolla. Siispä lisää palloa ruudun sisään ja muistutellaan taas, mikä juttu tämä oli. Paikallamakuu häiriön alla oikein hyvä. Kouluttaja huuteli erilaisia käskyjä lopuksi, joissa Noppa katsoi kyllä, muttei värähtänytkään. Pikkaisen vielä seuraamista käännöksineen ja oli jo rauhallisempi.

Luoksetulon pysäytyksiä ensin pallon ja takapalkan yhdistelmällä, näissä annoin ison vartaloavun ja tosi tiukan käskyn. Parempi kuinaikaisemmin, mutta pystyy kyllä pysähtymään paljon paremmin. Lopuksi tein pysäytyksiä namilla peruutellen, ravivauhdissa ja minua lähempänä pysähtelee oikein hyvin. Myös muutama läpijuoksu ja eteentulo.

Liikkeestä istumisia namin kanssa ja ripeässä vauhdissa, jotta saisi vähän vauhtia takapuoleen. Kaukoja läheltä ja kaukaa nostoja takapalkan kanssa. Takapuoli pysyi paremmin paikoillaan, mutta koira vilkuili koko ajan taaksepäin. Tämänkin kanssa pitäisi löytää joku tasapaino. Ihan lopuksi kapulan pitoja, jotka nyt väsyneenä oli oikein hyvät.