Klo 23 päätin vielä pakata koirat autoon ja ajella Viilariin, se kun on niin lähellä. Myöhäisilta meni grillailun parissa :)

Nopalle kisaliikkeet läpi. Kentälle tulo tosi hieno, itse tarjosi kontaktia. Siitä paikoilta hyvästä kontaktista lyhyesti leikkipalkka ja sen jälkeen pitkä kaavio käännöksien ja temmonvaihteluiden kera. Palkkaus pysähdyksen jälkeen liikkeellelähdössä.

Liikkeestä maahan ja seis, molemmista lennätin heti palkan. Toisella kierroksella kokonaisina, ei moittimista.

Luoksetulon pysäytyksessä alkaa olla ideaa. Ei takapalkkaa nyt, näytin vaan kädellä taaksepäin. Pari onnistunutta, ei seisahdu kuin seinään, mutta muutaman hiljennetyn laukka-askeleen jälkeen pysähtyi! Pallo oli mulla kädessä ja käskin tiukasti ilman vartaloapua. Heti kun liike pysähtyi kokonaan, lensi palkka. Mahtava juttu! Vaatii edelleen tosi paljon töitä, mutta vihdoin siinä alkaa olla jotain merkkejä liikkeen ymmärtämisestä :) Lopuksi seisomasta lyhyeltä matkalta tänne, laukkasi senkin hyvin ja hyvä eteentulo. Lentävä palkka.

Kaukot tein koemaisesti, paljon aikaista parempi, vaikkei aivan paikoillaan pysy. Mahtaako tässä vähän paineistua vai mikä on, kun kattelee enimmäkseen odotellessa muualle.

Nouto oli tänään ongelmallinen, ei millään meinannut tulla luokse asti. Alkuun otin pari luovutusta, jossa kehuin kun kapula pysyi ja kielsin kun pureksi. Namipalkka. Sen jälkeen kisaliikkeenä, kerran varasti. Ekalla kapula tuli hyvin hyppysiin asti, seuraavilla pudotti eteen ja alkoi pureskella.. Kokeilin siihen väliin pallopalkkaa oikeasta palautuksesta, mutta meni liian kierroksille. Siispä vaihto namipalkkaan, jolla alkoi tulla taas eteen asti. Muutama onnistunut suoritus isolla palkalla ja isoilla kehuilla.

Lopuksi kertaalleen hyppy kokonaisena liikkeenä, ei ongelmia.