Tänään oli hallissa kisamaiset treenit. Paikallamakuu 2min piilossa oikein hyvä, tosin levitti asentoaan hassusti puolessa välissä. Oli ehkä aika virittynyt alussa, ehkä rentoutui matkan varrella. Palkkasin vasta vapautuksen jälkeen.

Seuraamisen tein kahdessa osassa, eka palkkaus muutaman käännöksen jälkeen. Pysähdyksissä kertaallee vilkaisi muualle. Perään toinen pitkä pätkä kisamaisesti, tosi hyvä! EI minkäänlaista vireongelmaa.

Liikkeestä maahan hyvä. Samoin liikkeestä seiso, vaikkakin joku haju hiukan teki alun seuraamisesta väljän.

Luoksetulon pysäytys ok, otti muutaman askelen käskyn jälkeen. Perusasennot tänään paremmat.

Nouto ei niin kiva, tuli ravaten takaisin ja pudotti kapulan matkalla, josta annoin lisäkäskyn. Lisäksi pureskeli kapulaa edessä.

Kaukoissa jätin lihapullan koiran taakse. Ei noussut ekalla, kyttäili lihapullaa. Kun nousi, otti hiukan itseään taaksepäin. Mutta muuten asennonvaihdot tosi hyvät, ei ollenkaan etenemistä.

Hypyssä tuli suoraan sivulle, josta heti korjasin eteen ja otin takaisin hypyn uusiksi. Uusinta hyvä, perusasento hiukan vajaa.

Kokonaisuudessaan tänään normaali Noppa :) Josko seuraavissa kisoissa olisi vähän siedettävämpi ilma, eiköhän se sitten taas toimi.