Viilarissa tottista. Viereiselle kentälle oli jo kylvetty esineitä, joten tehtiin pieni esineruutuharjoitus myös. Appari kävi viemässä vielä muutaman esineen kentän perälle Nopan nähden ja siitä sitten lähetin etsimään. Lähti kovaa vauhtia, muutaman kerran pysähtyi katsomaan minuun että mitäs sitä pitikään, tuleeko lisäohjeita. Eka esine löytyi mahtavalla draivilla ja siitä palkka lennosta. Tämä meni sen verran helposti, että lähetin hakemaan vielä toista, joka löytyi yhtä helposti. Tähän esine käteen asti. Hienoa Noppa!

Tottisteltiin vähän omaksi iloksi kentällä kaverin ollessa paikallamakuussa. Pientä kaaviota, jossa pientä pään pyörimistä. Istuminen oli tosi hyvä, pieni apu pään käännöllä. Maahan oli hyvä, luoksetulo huono. Tuli siis vauhdilla tömäyttäen ja pompsahti vinoon. Siitä korkaus ja palkka.

Noutoa muutaman kerran, kaksi vauhtina ja siinä välissä luovutuksen kera. Meinasi jo pudottaa minun eteen, mutta pysähtyi korjaamaan otetta ja toi sitten luovutukseen. Ei hyvä. Eikä irrottanut kunnolla kapulasta nyt taas pallollekaan. Hyppynouto tehtiin myös, korkeutta se sama vajaa 80cm. Tämä hyvä, ei ajatellutkaan kiertämistä. Lopuksi vähän pallonheittelyä.

Ihan treenien lopuksi ammuttiin ja sitä varten otin Nopan vielä uudestaan kentälle. Istutin sivussa kentän reunalla naama kohti ampujaa. Reagoi jokaiseen paukkuun, lähinnä korvat höröllä siihen suuntaan katsellen. Ei kuitenkaan ollenkaan hermostuneesti. Sai namia aina kun nosti kontaktin takaisin. Paukkujen loputtua maahan ja palkkaa. Siitä sivulle ja vähän leikkiä, sitten autoon.