Käytiin kääntymässä Talissa. Tehtiin Nopan kanssa vähän hyppyestettä ja noutoja.

Hyppy oli taas vähän eri näköinen, ei täysikorkea. Vähän piti alkuun hinkata, että edes suostui menemään yli, ehkä pimeä teki myös oman osansa. Pari kertaa yritti vähän ponnistaa, mutta pallolla hetsailin ja hypytin vauhdista molempiin suuntiin, parempi. Lopetettiin hyppiminen hyvään suoritukseen, puhtaasti yli ja puhtaasti takaisin, tästä pallo.

Nouto ensin niin, että jätin istumaan kapulan taakse ja kutsuin. Koppasin kapulan heti kun istui eteen, tästä pallopalkka. Sitten toinen kokonaisena, tuli hienosti ja loppuun asti, koppi ja pallopalkka. Kolmas oli huono, hidasti ja pudotti, tästä kielsin ja kun vaihtoi haistelemaan maata, ajoin pois. Uusi komento ja kapula tuli loppuun asti, tästä laumapalkkaa. Yksi vauhti tähän väliin ja vika kokonaisena, tämä taas hyvä.

Kentälle tultiin seuraten ja sieltä lähdettiin seuraten. Talin kentälletulo on sina yhtä vaikea, saiellä pitää pään pyöriä. Loppu oli kuitenkin oikein hyvä ja kävin pujottelemassa ihmisryhmässä. Muutama kontaktin tippuminen ja kertaalleen yritti haistella, mutta muuten vallan hieno.