Taisi olla viime viikon torstai, kun päivystyksen lomassa ehdittiin illalla treenailemaan. Mukana oli Paula ja Sylvi.

Nopalle ensin seuruupätkiä. Otin muutaman lyhyemmän ilman käskytystä ja lopuksi pitkä kaavio käskytettynä. Nopan huomio herpaantui vasta hetkeksi ihan lopussa, josta sain nostettua takaisin ja sitten palkattua. Seuruuliikkeen treenattavat asiat on käännökset juostessa, askeleet eri suuntiin ja taaksepäin, sekä hitaaseen kävelyyn oma rytmitys kuntoon. Koska koira yrittää ehtiä istumaan joka välissä. Askeleet taaksepäin alkaa jo välillä sujua ja peruuttelee kivasti. Sivuaskeleet vaatii myös enemmän minun keskittymistä, koira kyllä siirtyy perässä. Juostessa käännös vasempaan oli tosi hyvä, mutta täyskäännös ei oikein onnistunut. Täytyy pitää mielessä, kumpaan suuntaan se juostessa oikein kannattaa tehdä.

Sitten liikkeestä istumisia. Muutama epäonnistunut, joista ilman palkkaa tai torua otettiin vaan uusiksi. Loppua kohden ihan kivat, täysin ilman mitään apuja ei vielä osaa.

Noutoja vauhtina, kertaalleen kokonaisena, mutta siinä taas pudotti. Jospa keskitytään seuraavaksi lentävään palkkaa siinä vaiheessa, kun koira tuo kapulan siististi eteen.

Lopuksi vähän ruutua, jonka bongaa hyvin, lisäksi koira etenee hyvin, muttei hahmota takarajaa. Pysähtyy myös käskystä, mutta valahtaa takareunalta yli. Otettaisiinko tähän vähän kosketusalustaa avuksi? Sekin pitäisi tosin erikseen opetella.