Tänään käytiin treenaamassa Johannan, Marian ja Niinan kanssa.

Noppa otti alkuun pidemmän pätkän seuruuta. Alkuun painoi aika reippaasti, mutta nopeasti vähän tasottui. Itselle muistutuksena, normaalivauhti hiukan rivakammin, jotta hidas kävely ei jymähdä liian hitaaksi. Koska koira tuppaa istumaan. Toinen muistutus, mieti täyskäännökset etukäteen, rauhallisesti ja tilanteesta riippuen kumpaan suuntaan? Koska tuppaa olemaan vajaa.

Seuraavaksi liikkeestä istumista. Tämä alkaa jo sujua aika kivasti, mutta vauhdin kanssa tässäkin tarkkana. Tein myös seisomisen ja maahanmenon, vikana sarjassa istuminen. Koiran tehdessä virheen kävin istuttamassa sen alas ja sitten uusiksi oikein.

Nouto on parantunut ihan hyvin, mutta kapulaa ei edelleenkään pidetä riittävän tiukasti ja se tuppaa valahtamaan. Pitoharjoituksia paljon sitten lisää, kun pudottelu on alkanut jäädä unholaan.

Vikaksi vähän ruutua, jossa mietittiin sopivia keinoja siihen oikean paikan opettelemiseen. Tässäkin muistutuksena itselle, pysäytä riittävän ajoissa. Paikanhakutreenejä lyhyellä matkalla siis myös jatkossa.

Johanna otti taas ihania kuvia auringonpaisteessa.

Pikkukoirasta on kovin kiva treenata :)

Nouto alkaa pikkuhiljaa taas sujua. Jokohan sitä kohta uskaltaisi ottaa ne tunnarikapulat esiin.

Ruutuun mennään vauhdilla!

Kyttäys treenien jälkeen.