HSKP toko piti tänään olla hallissa, mutta se olikin varattu. Joten siirryttiin Sirkuskentälle. Muutama koirakko oli yhtäaikaa kentällä, mutta yksiksemme tehtiin.

Nopan kanssa aloitettiin pitkästä seuruupätkästä, jonka teki tosi hienosti! Muutama kontaktin tiputus, mutta piti hyvin paikkansa ja intensiteetin. Ekalla suoralla pompahti hassusti, luuli kai saavansa siinä palkan :)

Tehtiin paljon ruutua eri vaiheissa treeniä, lähetin ruutuun niin että näki minun vievän pallon ja näkemättä. Lähetyksiä kaukaa ja läheltä, seisautin aina ja siitä heti palkka. Tuppaa kaartamaan vasemmalle, eikä ole aivan varma, mitä siltä halutaan. Jatketaan treenaamista.

Noutoa puisella isolla, eka vauhtina ja 2 kokonaisina ilman sivulletuloa. Tokalla pidätytin pitkään ja koskin kapulaa. Muutaman kerran korjautin otetta, kun valahti, mutta ei silti mälväillyt. Haluaisi palauttaa selvästi minun oikealla kädelle, täytyy välillä palkkailla toiseltakin puolen. Loppuun vauhti.

Nouto metallilla vain vauhtina. Kerran vaadin myös tuomaan pitkälle, ennenkuin lelu lensi. Ottaa siis ihan ok, mutta sylkisi aikaisin suustaan, kun on ällö.

Kaukoja... Läheltä tehtynä hyvät, ei muuten. Eikä oikein malta takapalkalla, täytyy tehdä näitäkin paljon paljon paljon.

Sitten luoksetuloja pysäytyksillä, loppuun yksi ilman. Kisamatkalta ensin seisautuksia, jotka pitäisi olla paremmat. Leikkien luoksetulon maahanmenoja, vähän vahvistaen onnistuu hyvin. Loppuun sitten tosiaan eteen asti, tuli tosi nätisti törmäämättä, eikä hidastellut matkanvarrella.