Tänään oltiin ajoissa agilityhallilla, joten tejtiin ulkona puolisen tuntia tokoa. Ensin pientä seuraamista, sivuaskeleet oli hakusessa. Nopeudenvaihtelut hyvät. Tein myös pysäytyksiä, ensin seisomista ja sitten maahanmenoa. Maahanmenot paljon paremmat kuin seisomiset, mutta nekin ihan ok. Lopuksi luokse asti eteen. Kertaalleen himmaili matkalla, josta ei sitten seuannut mitään käskyä, eikä mitään palkkaa. Palautin paikalleen ja kutsuin hiukan innokkaammin. Teki siis loput siirtymisen kevyellä laukalla.

Lopuksi vielä suoralla jääviä. Seiso ja maahan sujui vallan hyvin, istumista piti muistutella. Paikoillaan seisominen ei tänään ottanut oikein sujuakseen, mikä saattoi johtua siitä, että mulla oli palkka koko ajan kädessä. Se ei mahtunut taskuun. Joten korjasin tilanteen pudottamalla palkan Nopan eteen odottamaan ja tein pari kiekkaa koiran ympäri ennen vapautusta.

Agissa meitä oli vain neljä, joten saatiin tehdä ihan riittämiin. Kaksi rataa ja kaksi kouluttajaa. Eka rata oli pitkä, 14 estettä. Itselle tuotti tauon jälkeen vaikeuksia muistaa ratajärjestystä ja omien mokien takia meni muutama kohta aluksi pyllylleen. Lopuksi kuitenkin useampi onnistunut virheetön suoritus! Erityisen tyytyväinen olin puomiin ja loppusuoran kolmeen hyppyyn. Alastulokontaktit oli tänään täydelliset ja loppusuoralla ei edes vilkuillut minuun.

Toinen ratapätkä oli lyhyempi, siinä hyppy-kepit-hyppy. Vaikeutta saatiin suorittamalla kepit "väärältä" puolelta ja hyppy oli lopussa poikittain. Muutaman muistutelun jälkeen kepeillä ei ongelmia, joten otettiin vielä keinu mukaan kuvioon. Sillekin muutama muistuttelu ja tämäkin sujui ihan kivasti. Keinulla jonkin verran ylimääräistä jarruttelua, mutta mieluummin niinpäin kuin ryykäämällä täysillä alas.