Jei! Pitkästä aikaa oikeat treenit :) Josko kohta saisi rytmin taas takaisin.

Oltiin hallilla Veikkolassa, yhtä aikaa tekemässä myös Nopan sukua. Aloitettiin seuruulla, vire oli ihan kiva, jonkin verran nuuskutusta ja päänpyörimistä. Vieressä toinen porukka piti agitreenejä. Itselle treenattavaksi temmot, koiralle vahvistusta siitä että kovaa juostessa voi myös seurata. Treenivinkkejä myös sivuaskeliin ja peruuttamiseen. Tänään keskittyminen pidempään seuraamiseen ei oikein riittänyt, tämä luultavasti taas korjaantuu kun saadaan treenit pyörimään ja vaihdellaan paikkaa.

Vähän kaukoja, vaikka liikkuukin aavistuksen (=liikaa) on paljon parempi kuin aikaisemmin. Pallolla jatkoa vaan. Ja peruutteluihin mukaan asentoja.

Ruutu pariin otteeseen, pallolla ja ilman.

Vauhtinoudot ei tänään iskeneet, vieraan kapulan eka haku oli vähän maisteleva, kokonaisena liike oli kuitenkin vallan hyvä. Ei se pito-ote ole vieläkään mikään priima, mutta pureskelua on paljon niukemmin ja kokonaisessa ei mälvännyt yhtään. Tehtiin myös hyppynouto, jossa kova hinku esteelle. Siispä nyittiin jonkun aikaa. Taisi se yrittää varastaakin ennen heittoa. Lopulta päästiin asiaan ja eka haku hyvä, palautus vallan vino. Toinen palautus törmäsi, joten korjasin asentoa ja siinä lähti kapula pyörimään suussa. Perään vähän leikkiä kapulalla, tätä ei oikein voi hinkata kun sitten alkaa pudotella. Täytyy itse jäädä vielä kauemmas esteestä, jotta koiralle jää riittävästi tilaa palautukseen.

Ihan vikaksi tehtiin Nopan äiskän kanssa paikallamakuu, otin riittävästi etäisyyttä, ettei tule kiusauksia. Tätäkään kun ei olla tehty useampaan kuukauteen. Maahan ok, ei heittänyt lonkalle. Piilossa jonkin aikaa. Oli kuulemma jätössä hiukan haistellut ja heilutellut sitten häntää viereiseen kehään, kun siellä oli kolistu. Palkkasin taas maahan, jonka jälkeen hetki kontaktia maassa ja siitä sivulle.

Olipa kivat treenit!