Olin tosi väsynyt, mutta päätin ryhdistäytyä kun taas työreissutauon jälkeen päästiin agilitaamaan. Pimeässä ajaminen on aina kurjaa, mutta sitä kummasti piristyy päästyään perille.

Agissa kohtuu pitkä rata, joissa hyppykoukeroita, putki, kepit ja rengaskin. Tällä kertaa meitä ohjasti kolme kouluttajaa.Saatiin hyvin vinkkejä ohjaukseen ja omaan sijoittumiseen. Noppa oli taas sikahyvä :) Putkelta hypylle oli vaikea ja siinä vähän eksyksissä välillä, mutta saatiin se toimimaankin. Kepeille takaaleikkaus onnistui hirmu hyvin ja kepitkin, vaikka parina kertana koira mokaili ja otettiin uusiksi. Keppien jälkeen kahden seuraavan hypyn paikka vaikeahko ja hidas, mutta muuten virheetön. Koira osasi jarruttaa minun pyynnöstä hyvin ja saatiin onnistumisia :)

Kesäkaudeksi päästään toivottavasti myös paikallisen seuran ohajuttuun agiin. Ja jos ei ryhmään niin ainakin päästään käyttämään kenttää ohjattujen ulkopuolella. Vielä pitäisi kesää varten sitten hommata maastokartat lähiympäristöstä, jotta tietää mihin jälkeä pääsee treenaamaan ja sitten onkin kesän urheiluanti jo kunnossa :)