Samanlaista ruudun paikkatreeniä sisällä kuin eilen, hinkkaan tätä nyt jonkin aikaa tällaisenaan ennen ulostautumista. Siellä tuulee niin kamalasti ja on paljon jäätä, että ruudun paikan etsiminen on vaikeaa.

Myös tunnarin hakua ja pitoa, pitää jo nätimmin, mutta jää kyllä komeita jälkiä silti. Kohta tulee tilauksesta hajuttomia omia, sahaushommiin siis. Näitä saan sitten kierrätettyä. Haeskellaan nyt kuitenkin jonkin aikaa vain sitä omaa ja muutamalla kokeilulla sitten selvitetään, kuinka lähdetään jatkamaan. Tähän tarviin vinkkejä sitten kun on sen aika.

Lopuksi lelulla kaukoja leikkien ja muutaman metrin päästä. Peruuttelujen kautta istumisia. Jätössä nakkailin muutamaan otteeseen palkkaa perään. Eka nousu maasta seisomaan teki jumin, kun enemmän on nosteltu ekasta istumaan. Ei myöskään kestä näihin vielä häiriötä, joten jouduin laittamaan oven kiinni. Luka olisi tullut Nopan vuorolle mielellään ;) Seisomisessa ei kestä odottaa kovin kauaa, tarjoaa istumista kesken kaiken. Näihin paljon kehuja ja pikkuhiljaa odottelun pidentämistä. Ainakin intensiteettiä on tullut liikkeeseen lisää.