Päästiin paikkavuorolla hallille illalla treenaamaan Johannan, Niinan ja Marian kanssa.

Noppa teki pikkaisen seuruuta peruutteluilla, täyskäännöksillä ja sivuaskelilla. Nämä edistyy pikkuhiljaa. Liikkeestä istumisia, joissa myös vähitellen vähennetään vartaloapua.

Noutoa ohjatun kapulalla, koska normikapula jäi kotiin. Painavalla en viitsinyt ottaa, kun edellisestä treenistä oli taas vähän aikaa. Tuli hyvin treenailtua siis myös vieraan kapulan noutoa. Kahdesti otettiin, eka hiukan epävarma, toka hyvä. Tokalla en tukenut kuonosta palautuksessa yhtään, ekalla tarvi hiukan apua.

Otettiin myös metallin pitoa ja nostoja, nämä ihan kivat ensiällötyksen laannuttua.

Kaukojen muistuttelu, istu-maahan takapuoli pysyi tosi hyvin paikoillaan. Kun seiso tulee mukaan, tuppaa tulemaan sen askeleen eteenpäin joka vaihdossa. Tähän niitä peruutteluja. On kuitenkinnyt paljon parempi kuin aikaisemmin, namipalkka ei ollut tähän oikein se sopivin juttu. Katsotaan kuinka tässä edetään ja säädetään aina tarpeen mukaan.

Ruutuun pari kertaa, ekalla vietiin pallo, tokalla lyhyestä matkasta lähetys ja seis, josta kehuin hetken aikaa kun pysyi hyvin ja sitten vasta lensi pallo. Näitä erilaisia ruutuja paljon vaihdellen, jotta into juosta riittävän pitkälle säilyy ja silti pysyy mielessä se oikea paikka.

Lopuksi otettiin ryhmässä paikallaolot, ensin istuminen jossa jäin näkyville, ei ongelmia. Makuun menin piiloon, ei ongelmia :) Käy nyt myös paremmin oikein maahan ja nousee nätisti.

Kiitoksia treeniseurasta kaikille :)