Tuurausvuorolla jälleen. Rata oli tänään täynnä kiemuraisia hyppyjä ja putkia.

Ekalla pätkällä koira törmäili esteeseen tai minuun yhdellä hypyllä, joten tätä hinkkailttin ja yritettiin saada askeleet sopimaan yhteen. Ei paljon näyttänyt haittaavan koiraa päin aitaa hyppääminen... Onneksi ovat aika kevyitä. Sillä on hauska tapa kieputtaa itseään ilmassa, kun huomaa menevän hiukan pieleen.

No, tästä selvittiin ja muutkin ohjauskuviot sujui ihan ok, vaikkakin olin itse alkuun ihan myöhässä. Ajattelin ettei se tee täyskorkealle muurille takaakiertoa ja kun se sen puhtaasti suorittikin, olin valsseissa auttamattoman myöhässä ja hidasteluksi meni :D

Pari ratapätkää siis ja toinen tuntui selvästi helpommalta kuin eka, ehkä siksi kun niitä oli harjoiteltu niitä kummia kiemuroita jo.

Saatiin me kotiläksyäkin, vastakäden opettelua koiraa jarruttamaan. Kun en sitä oikein itse vielä hallitse, koira joko painaa tuhatta ja sataa eteenpäin kun pitäis kääntyä, tai sitten osaa kääntää sen jo ennen sitä vikaa suoralla olevaa estettä :) No joo liioitellen hiukan, välillä hyviä onnistumisiakin, mutta ihan nää perusjutut vaatii tosi paljon treeniä. Kun ikäänkuin skipattiin se perus alkeisryhmä.

Mutta koiralla oli taas työreissutauon jälkeen kivasti virtaa ja hauskaa oli!