Luka täyttää tänään 8 vuotta, veteraani-iässä jo. Pikku-Ukko.

Päivä meni talkoillessa ja illalla tehtiin Nopan kanssa TOKOa pihalla, joka vihdoin alkaa olla jo sen verran kuiva, että näyttäisi kestävän kulutusta.

Alkuun seuraamispätkää, muutamia sivuaskelia ja peruutuksia, sekä juoksua käännöksillä ihan kovaa vauhtia. Myös seuraamaan kutsuja erilaisista kulmista koiran maatessa. Haluaisi mahdollisuuksien mukaan mieluummin kiertää edestä, joten näihin namiohjauksia.

Sitten sitä ruutua. muutama oikein hyvä ja muutama täysin hölmö. Vahvistelin sitten lopuksi pallolla ruudussa ja näytöillä. Nopalle selvästi helpompaa, kun itse seison lähempänä ruutua, kuin että lähtee täydeltä matkalta.

Muutama normaali luoksetulo ilman sivulletuloa. Sitten pysäytyksiä, muutamassa valui kamalasti ja näistä palautin. Palloleikillä sitten muutama lopuksi, samoin maahanmeno.

Heinikosta sai hakea omaa, joutui hyvin etsimään nenällä. Ekaa pysähtyi silputtamaan, josta tuli tiukka kielto. Lopuksi tuli hyvin eteen ja käteen asti. Näitä muutama kehuen ja rauhallisesti palkiten, oikein hyvä.

Metallin kanssa nostoja ja pitoja, yksi kokonainen lopuksi, tämäkin etenee. Tavallisen kanssa oli taas ihme mälväämistä, ehkä jo väsähti. Sitten kielloilla ja kehuilla kuntoon.

Lopuksi leikkiä pallolla kopitellen, siihen kaukojen maasta seisomaan ja seisomassa pysymistä.