Aamupäivästä rakentelin takapihalle rataa eilisten treenien malliin. Maahanpistettävät kepit ja hypyt on ihan ok, hypyistä puuttuu siivekkeet kun ovat vaan kalliita keppejä, mutta kivasti noillakin pääsee treenaamaan. Rengas on susi, mutta tuunaamalla saadaan siitäkin kunnollinen. Itsetehty putki on aika huvittava ja epäkäytännöllinen, mutta ajaa asiansa... Niin ja takapihalla on yllärikuoppia, joka sekin vaikeutti turvallista radanrakennusta.

Tästä kaikesta saadaan yhteenvetona ihan oonistunut harjoitus, jolla availtiin eilistä putkisolmua. Lukakin pääsi kokeilemaan, mutta sillä oli ajatukset tänään ihan muualla.

ENnen illan agitreenejä käytiin moikkaamassa Mariaa Sirkuskentällä ja Noppa tuli ottamaan Meten kanssa paikallamakuun. Rauhallisten palkkailujen jälkeen vähän eteentuloa ja leikkiä. Metelle toimin liikkurina.

Illan agitreeneissä koira oli tosi kiva, minulla hiukan ohjausvaikeuksia. Pitäisi itse oppia liikkumaan paremmin. Pariin oteeseen ratapätkä kokonaisena ja osissa, lopuksi olin ihan tyytyväinen suoritukseen. Väliajalla otettiin vähän muistutteluja alastulokontakteista ja yritetään nyt opetella sille nimeä ja oikeanlaista tekniikkaa. Vikana näytettiin vielä kouluttajalle, millä mallilla meidän kepit on. Ja nehän on jo aikasta hyvät :)