Katsaus niihin voittajaluokan liikkeisiin...

Seuraaminen on mitä on, se ei mielestäni ole kamalasti kehittynyt. Tai no sen verran mitä taukoillessa yleensä kehittyy :p Peruutukset on jo jotenkinpäin hallussa, mutta voi ne sivuaskeleet tuottaa päänvaivaa. Mutta paremmat. Lisäksi on treenattu vähän tosikovaa juoksemista, tämä ajatuksena, että hidas kävely voisi olla aavistuksen reippaampaa, kun osaisin kävellä normaalivauhtia reippaasti.

Liikkeestä istuminen kehittyy hyvin ja myös oma äänenkäyttö. Ei myöskään juurikaan sekoita liikkeitä, kunhan en hetsaa lelulla. Aavistus ajattelua koiralle näihin mukaan niin on oikein hyvä.

Tavallinen nouto oli taas hiukan tiputtelua, mutta vahvistelin kehumalla kun tuli kapulalle ja taas oli parempi. Hyppy on edelleen korjaamatta, joten hypyn kanssa ei voitu tehdä. Mutta mitä viimekesäisiä muistelen, sujui paremmin sen hypyn kanssa.

Metallia lähti hakemaan hyvin ja toi hyvin, vaikkakin pudotteli kesken matkaa, tuli löysällä suulla eteen asti :) Tästä olen vallan tyytyväinen, jatketaan pitoja ja nostoja vaan rauhassa.

Ruutu  oli paremmin muistissa. Eteni minusta hyvin, parilla kertaa jäi vähän pyörimään etumerkeille, mutta korjasi itse. Kun seison itse lähempänä ruutua, ei tee näitä pyörimisiä. Nyt sain muutamia peräkkäisiä onnistumisia lähettäen koiran ihan täydeltäkin matkalta! Näihin sekoitellen namipalkkaa ja palloa.

Luoksetuloissa muistuttelin alkuun mitä oltiin tekemässä ja laukan sijaan tuli reippaalla ravilla. Toisto oli reippaampi, muttei mikään täysillä, sopiva minusta siis. Seisomiseen tulee pari askelta ylimääräistä, osaisi tehdä tämän paljon paremmin. Seisomasta maahan hyvä, joskin hiukan hitaammalla temmolla liikkuu. Maasta eteen samalla hitaammalla temmolla oikein. Näihin siis paljon vaihteluita ja palkkaa lentämään myös minun taakse, kun hidastelee. Seisomisia vaan tuhottomasti lisää, kyllä sekin sieltä pikkyhiljaa kehittyy.

Tunnaria kokeiltiin ruohikossa nyt kertaalleen yksistään omalla. Hyvin hakee nenällä ja palauttaa ihan nätisti. Seuraavaksi toin viereen hajanaisen kasan hajuttomia ja oman hiukan edemmäksi, kävi haistelemassa vääriä ja sitten haisteli oman, jonka toi :) Hienoa Noppa! Toisella toistolla oma kämmi ja toi ensimmäisen jonka näki, tästä kielsin ja tein treenin paremmin. Laitoin oman ja väärät kaikki yhtälailla heinän joukkoon, ettei mikään ota enemmän silmään. Kapulat rivissä ja aivan oikein meni kauniisti kapuloille ja aloitti haistelun, oman kohdalla kehuin ja se nousi :)

Tästä "päivityksestä" on taas kiva jatkaa pilkkoen ja koska nyt on loma, eiköhän me saada jotain taas aikaiseksikin :)