Tänään korkeamman vireen seuraamista, eli kannustin ja kehuin pitkin matkaa. Temmonvaihtoja ja käännöksiä paljon, sivuaskeleita ja peruutteluja. Takapuoli meinasi näin jäädä ylös, mutta sivuaskeleet oli tiiviitä. Juoksuissa ei yhtään hämpsimisiä :)

Ruutua täyspitkältä matkalta, ehkä vähän pidemmältäkin. Ensin pari kertaa namipalkalla, sitten pallolla. Kolme erittäin hyvää ja onnistunutta suoritusta, hyvä eteneminen, oikein sisään ja seis, ei pyörimisiä. Itse seisoin lähetyspaikalla.

Hyppynoutoa agihypyllä. Piti muistuttaa hyppäämisestä ekassa lähetyksessä ja varmaankin sen takia pudotteli palautuksessa. Sitten pari hyvää toistoa. Leikkituokion jälkeen heitin molemmin puolin täysin vinoon. Vinoimmassa jäi pyörimään hetkeksi ja jouduin lähettämään uudestaan, kun olisi halunnut hakea vasemmalta, mutta käskin hyppäämään eteenpäin. Uusintalähetyksenä tosi hyvin, myös palautus hypyn kautta pienellä muistutuksella.

Metallin nouto ei halunnut pysyä käteen asti vaan pudottelin jalkoihin. Metalliakaan ei oikein haluaisi tehdä vauhtina. Tähän lopuksi pitoja, joissa autoin käsin pitämään ja sulkemaan suuta, päästin irti ja nousin eteen seisomaan käskysanaa vahvistellen. Nämä hyviä.

Tunnarissa oma ja 6 väärää, lyhyeltä matkalta kolme toistoa, kaikki onnistuneesti :) Ei ihan vielä ole lähetyskäsky tuttu, joten joudun ohjaamaan liikkeelle. Lähtee aina hyvin nenää käyttäen, väärän kohdalla kielsin suun avaamisesta, oman ottaa kohtuu varmasti ja kehun siitä, kertaalleen kävi vielä haistamassa yhden väärän ennen oman tuontia. Oma pysyi suussa. Nämä treenit on siis lähteneet kivasti oikeaan suuntaan.

Kaukoja namilla pitkältä matkalta. Rauhallista ja jopa vähän hidasta. Minun pitää muistaa keskittyä vahvoihin ja rauhallisiin käskyihin, niin nousee kyllä. Kävin namipalkkaamassa jokaisen liikkeen jälkeen rauhallisesti, seisomassa pysymistä myös vahvistelin näissä.

Loppuun luoksetulojen pysäytyksiä, nämä kohtuu hyvät. Eteentulosta jäin hinkkaamaan sivulletuloa, tekee ihan vajaasti. Ei palkkaa vaan käsin ohjaus takaisin eteen ja pienellä peruutusavulla kunnolla sivulle. Itselle muistutus, muista palkata vasemmalta takaa!