Ruutua, nyt tuppasi menemään aluksi sisään vasemmalta sivulta. Siispä lähempää muistutellen paikkatreeniä. Otin vuorotellen liikkeestä istumisia, joissa asento löytyi joka kerta ilman vartaloapuja :) Ruudussa pidensin taas koko ajan matkaa ja viimeiseksi täydeltä matkalta hieno ruutu :) Ehdottomasti en saa käskeä sitä treeneissä enää maahan, koska näköjään yrittää tarjota sitä heti seisautuksen jälkeen. Tästä toruin ja kävin nostamssa seisomaan, loput oikein.

Metallinouto pitää aloitella ihan alusta taas, ei noussut ollenkaan tänäänkään. Menee sijaistoiminnalle, lähtee vaan muualle haistelemaan. Siispä vähän hetsailemalla leikin kapulan kanssa, jolla sai pientä kiinnostusta metalliin. Namipalkalla sitten lähdetään pikkuhiljaa uudestaan rakentelemaan niitä ottoja ja nostoja ja pitoja, tämän jätän suosiolla kisoissa väliin, jos varapaikalta noustaan kisaamaan lauantaina.

Hyppynouto tänään pariin otteeseen, ei moittimista. Palautusasento tosin vino oikean käden puolelle, josta se palkka useammin tulee. Muistuts itselle vaihdella niitä palkkauspuolia :)

Luoksetuloa, kaksi hyvää pysähdystä, siinä välissä yksi huono, josta palauttelin takaisin ja uusiksi. Maahanmenoissa tosi hyvä. Perusasennon kovasti yrittää jättää vinoksi, mutta näistä napsahtaa palautus eteen ja uusi yritys.

Kaukoissa alkuun jumitus, vasta toisella käskyllä vaihtoi asentoa. Uusiksi parempi, kehuin ja kävin palkkailemassa välissä. Kolmas kokonaisena liikkeenä, istumisissa pikkaisen hilasi takapuolta, mutta asennot löytyi ekoilla.

Tunnarissa otin nyt ekaa kertaa alkuun hajuttoman kapulan omaksi. Ekassa ei löytänyt, tosin ei keskittynyt. Tästä uusinta, vaihdoin oman taas uuteen hajuttomaan. Nyt uusi keskittyminen hommaan, lähetykseen ekalla käskyllä ja nyt haisteli hyvin, toi oman :)