Käytiin tänään SM-joukkueen kanssa kimppatreeneissä. Noppa kun on taas varakoirana ATD-joukkueessa.

Tultiin suoraan töistä, jossa meni vähän myöhäiseksi tänään. Noppa otti alkuu ruudun, jossa oudot vaaleat tötsät hämäsivät. Juoksi kovalla vauhdilla ja kävi haistelemaan merkkejä. Kutsuin pois ja kävin näyttämässä oikeaa paikkaa. Puolimatkassa itse seisten oikein ruutuun. Lopuksi kokonaisena liikkeenä käskytettynä. Tässä meni ruutuun hyvin ja maahan käskystä, pysyi rauhallisesti kierron ajan ja tuli reippaasti oikein sivulle.

Hyppynouto, vieras kapula oli vähän kummallinen ja takaisinhyppy unohtui. Tähän muutama toisto, jolla sujui.

Metalli ei tänään noussut ollenkaan, vaikka hetsailin toisella kapulalla ja lelulla ja nameilla. Tassuilla ja kuonolla olisi kyllä pyöritelty. Otin sitten pitoja namipalkalla.

Paikallamakuu porukalla, mentiin piiloon kolmisen minuuttia, yksi koirakko kävi vieressä välillä palkkailemassa. Oli makuulla banaanilla, mutta pysyi nätisti ja tarkkaavaisesti paikoillaan. Palkkasin maahan ja siitä uudelstaan kävely koiran taakse ja viereen, sivulle istumaan hyvin.

Seuraamista hallin hälinässä, alkuun nenä kävi ja pää pyöri, mutta kertamuistutuksella piti kontaktin.

Kaukojen nousuja ja muutami liikkeenvaihtoja, tässä pahat jumit, vieressä pyöri muita koirakoita ja kapulat lenteli.

Muutama luoksetulon pysäyttely ja maahanmeno, eteentulo ja muistutellen siitä kunnolla sivulle. Vauhdit nyt hyvät, pysähdykset kohtuulliset.

Loppuun tunnari, jossa se vanha oma ja normimäärä hallin omia vieraita. Eivät siis täysin hajuttomia. Lähetykseen tuplakäsky, mutta eteni kapuloille nätisti, kävi kaikki kapulat tosi tarkasti haistellen läpi ja toi oman :)

Vähän olin itsekin turhan väsynyt, enkä asenteella liikkeellä. Jokunen päivä tässä vielä on aikaa hioa liikkeitä, jos joudutaankin kisaamaan. Mieluiten kuitenkin korkkaisin voittajan Nopan kanssa vasta syksyllä. Vielä ei ole mahdollisuuksia ykköstulokseen.