Eli ekat agiepikset Nopan kanssa :)

Rataan ehti hyvin etukäteen tutustua minien ja medien suorittaessa ja lopulta päästiin itsekin radalle. Otin Nopalle kaksi lähtöä ja oltiin loppupäässä suorittamassa. Juuri vähän ennen maksien alkua alkoi tulla reippaasti vettä. Onneksi matkassa oli sadevermeet.

Eka rata hylly, koira pysähtyi vähän turhankin tehokkaasti, kun oli tarkoitus vaan hidastaa kun esteen jälkeen käännyttiin. Keinun ja puomin ylösmenokontaktit ei tahtoneet ekalla löytyä ja puomilla tuli kammotus, luuli menevänsä keinulle. Hiipi kuitenkin ylös asti ja siitä loppuun hyvin. Alastulot tosi hyvin, käskytinkin tosi kovasti.

Toka rata ajoitukset minulla nyt oikein, mutta ylsömenoissa taas vikaa, puomin juoksi ohi. Siitä 5vp ja kun hidastellet otettiin uusiksi, yliaikaa 5,60s. Tämä olisi  kuitenkin voinut helposti olla nopea nolla, mistä ole tosi iloinen! Onnistuin oihjaamisessa toisella yrittämällä hyvin ja koira onnistui tänään renkaalla ja kepeilläkin super hyvin!

Sijoitus oli siellä jossain puolessa välissä, mutta kokemusta me mentiin hakemaan ja sitä saatiinkin. Itselle muistutteluksi, odota tuomarin lähtölupa! Meni vähän täpärälle :)