Flunssassa lähdin tänään kisaamaan Ojankoon. Kolmioyskänlääke ei ollut fiksuin veto, mutta sen tuoma pöhnä ehti onneksi laantua ennen kisoja.

Kaikille kakkosille rata oli sama ja hyvin ehdittiin seurata minien ja medien suorituksia ennen omaa rataantutustumista. Eka rata oli hyppyrata. Kolmannelle esteelle heti harmillinen ohjausvirhe, kun en malttanut rauhassa vetää välistä ja käänsin liian aikaisin, teki takaakiertona. Loppurataan en sitten jaksanut enää juosta ja kokeilin valssin sijaan jotain muuta joka oli erittäin huono vaihtoehto ja tiukan käännöksen sijaan lähetin koiran putkeen.

Toinen rata agirata ja tässä sama juttu, hyvin ehdittiin katsella muiden menoa. Ohjaus ja koira lähti alkuun hyvin käyntiin, tiukassa paikassa onnistuin myös ohjauksessa ilman ylimääräisiä voltteja, mutta voi köhnä minkä menin tekemään kun olisin voinut luottaa ja lähettää puomille! Hidastin vauhtia liian pitkään hypyn jälkeen enkä ohjannut ja ajauduttiin puomilta ohi. Siis toiseksi viimeiseltä esteeltä. Tähän korjaus ja loppuun, aika olisi kaikesta huolimatta riittänyt, mutta vitonen tipahti. Ja nyt videon katsottuani en enää tiedä, tuliko siinä kielto vai kontaktivirhe? Virhe kuin virhe toisaalta, kun oli oma moka :) Sijoitus kuudes.

Meidän kesäkauden agiohjaajakin oli kisaamassa oman koiransa kanssa ja saatiin hyvin viimehetken ohjausvinkkejä, kiitoksia siitä Annalle.

Nopan sisko Liz oli myös kisaamassa, olipa kiva nähdä Lizin vauhdikasta menoa! Minnalle tsemppiä, minulla ei tuo vauhti pysyisi hyppysissä! Lizille ei valitettavasti myöskään onnistumisia tänään. Saadaan kuitenkin jossain vaiheessa molemmat meidän kisaradat videoina katsottavaksi ja ainakin facebookiin nähtäviksi, niitä odotellessa.

Tässäpä tämä video nyt on, molemmat radat löytyy. Iso kiitos Minnalle ja miehelleen kuvaamisesta!

www.youtube.com/watch

Tämänpäiväisestä rohkaistuneena uskalsin ilmoittautua jo seuraaviin kisoihinkin ensi kuun puolelle.