Halusin ekoihin kisoihini jonnekin vähän pienemmälle paikalle ja Hattulasta löytyi sopivat kisat. Kaksi rataa, molemmat oikein kivat ja sujuvat. Sää oli hiukan ailahtelevam kun välillä päällä roikkui mustia pilviä ja välillä porotti aurinko. Noppa pääsi testaamaan uutta kevythäkkiä ja Oralade-juomaa, jonka sain kokeiluun edellisestä seminaarista. Häkki oli sopiva lepopaikka ja juomakin upposi, vaikkei ehkä ihan parhaalla maistuvuudella.

Eka rata jännitti hiukan, mutta kun keinu ja kepit sujuivat hyvin, uskalsin itsekin jo hiukan hengähtää ja ajatuksena oli tehdä sitten jotain muuta kuin hylly. Muutamassa kohdassa koira jäi hiukan selän taakse ja mietin loppusuoralla, että mahtoikohan se olla nolla? Ja olihan se! Tuloslistassa näkyi aikakin olevan nopein! Hieno Noppa!

Omat toiveet siis ekalta radalta jo ylitetty ja melkein heti perään olikin sitten toisen radan vuoro. Siinä lähtöalueella omaa vuoroa odotellessa mielessä pyörähti, että mitäs jos toinenkin rata osuisi nappiin? Rata oli myös meille kiva ja helppo, muutama kohta aiheutti hiukan ajattelua, koira kun osoitti jo viimeksi olevansa kisoissa aika kovassa vireessä ja vauhdissa. Toinenkin rata kuitenkin osui aivan nappiin ja tuloksena toinen ja viimeinen ykkösluokan nolla! En voi uskoa että seuraaviin kisoihin pitää ilmottaa, että me vaihdetaan luokkaa!

Tokalla radalla puomin alastulolla ainoastaan pieni huomionarvoinen seikka, koira pysähtyi puomin alastulolla ennenkuin tassut oli maassa, mutta en siinä sitten sitä alkanut korjailemaan, kun selvästi kuitenkin pysähtyi.

Kisan jälkeen huomasin että omaa kylkeä kolottaa, jonkun kumman venytyksen olen tehnyt ja nyt vähän särkee, mutta eipä tuo haittaa :)

Tokan radan alkaessa alkoi jo ripsiä vettä, se ei onneksi haitannut kisaajia, kun kaatosade alkoi vasta luokan loputtua. Plakintojenjaossa ei kamerat räpsineet sateen takia, mutta otettiinpahan sitten märästä koirasta kotipihan auringonpaisteessa kuva. Nopalle siis ekalta radalta voitto, toiselta sijoittui toiseksi. Noppa sai ekan SERTInsä :) sekä täydennystä lelulaatikkoon, omistajille muumimukipari.