Koska päivällä ei tuntunut sujuvan, palauttelin illalla hämärien pihavalojen loisteessa etupihan asfaltilla. Laitoin ruudun samoilla tänään kaytössä olleissa punaisilla tötsillä ilman nauhoja valoisimpaan kohtaan. Lähetys pitkältä ilman ennakkovalmisteluita täydellinen, ei mitään epävarmuuksia. Tämänpäiväinen siis täysin vaan treenin puutetta vieraissa paikoissa. Hyi laiskaa.

Kaukoihin laitoin kepin koiran eteen merkiksi, ettei siitä saisi edetä. Paljon parempi, vaikkakin tuppaisi viimeisessä vaihdossa etutassut osumaan keppiin ja koira kääntyy hiukan sivuun, jotta mahtuisi olemaan. Siispä annoin peruuttelukäskyt ennen vikaa maahanmenoa. Intensiteetti oli tosi hyvä, ei ollenkaan haahuava ja haisteleva, eikä liian korkea, malttoi hyvin vaihtaa heti ja puhtaasti.

Tunnari valoisimpaan kohtaa asfaltille. Laitoin 5 väärää riviin ja oman mukaan, lähetys hyvä ja rauhallinen, ravaten kapuloille jossa aloitti vasemmalta, tassut osui reunimmaiseen ja se vähän siirtyi, haisteli seuraavan oman yli ja palasi takaisin omaan, puhdas tuonti. Hyvä Noppa! Ei uusintoja tähän kun oli hyvä.

Enemmän treeniä vierailla kentillä.