Nyt tein valmiiksi ruudun nauhoineen sinne, missä se on aina tähän asti ollut vaikeaa. Jätin pallon ruudun perälle odottamaan. Sinisen tein eri paikkaa takapihan treenikentälle.

Aluksi siis suorilta sinne vaikeaan ruutuun, ei mitään ongelmia. Bongasi pallon lopuksi helposti. Sitten pari lähetystä joista ekan pysäytin vähän myöhään ja toinen takajalka pyörähti nauhojen yli. Toisessa olin tarkkana ja tämä tosi hyvä.

Tunnarin tein taas niin, että kylvin nurmen täyteen vääriä ja vein vähän hajustetun oman sinne sekaan. Lähti hyvin, mutta nyt oli vähän epävarma ja nosteli vääriä, kunnes löysi oman ja toi reippaasti. Toinen yritys teki hyvin töitä, mutta nosti ja lähti tuomaan väärää jota oli ilmeisesti itse kuolannut, käskin irti ennenkuin ehti luokse asti ja lähetin heti hakemaan omaa, nyt löytyi hyvin. Kolmas vielä rauhoitellen ja tämä täydellinen.

Sitten muutamia liikkeestä istumisia, ei moitittavaa.

Kylmiltä testailtiin sinistä ruutua vieraassa kohdassa ja sehän ei ihan heti löytynytkään. Ajautui nyt vasemmalle puolen ja pyöri kyllä sitten oikeaan suuntaan, mutta otin lähetyksen uusiksi vähän tarkemmin merkaten ja sitten löytyi. Vielä kertaallee kokonaisena.

Ruudun jälkeen sitten makuulta seuraamaan kutsumisia erillisenä molemmin puolin. Vähän hitaasti tulee, mutta tulee kuitenkin.

Kaukoja joissa nyt liikkeet paitsi eka istuminen löytyi hyvin ja rauhallisesti pitkän matkan päästä, hitusen tuli eteenpäin. Toisen nostin maasta seisomaan ekan vaihdon ja tästä palkka koski oli super hyvä :) Loppuun vähän palloleikkiä asentojen kanssa. Myös muutamia pysäytyksiä pallonheittelyn ohessa.

Metallinouto hyvä, menee kivasti vauhdilla kapulalle ja nostaa, vaikkakin hiukan vajaa ote. Tuo hyvin eikä heti pudota, vaikkei kunnolla pidäkään kiinni. Toinen vauhtina.

Hyppynoudossa epävarmuutta takaisinhypystä, sihtaa tosi tarkasti ja kapulan nosto on hankalaa, selvästi miettii jo etukäteen sitä takaisintuloa. Kun haluaisi hypätä kovaa ja korkealta. Siispä rauhallista kehua ja hiukan ohjausapua käsillä että tulee rauhallisesti ja eteen. Tuli lopuksi sitten rauhallisesti ravilla takaisin ja oli tarkkana hypyssä.