Alkuun heti tunnari, jossa ripottelin jälleen kaikki väärät ja kävin laittamassa oman. 2 hakua tosi hyvin, kolmannessa nosti ilmeisesti kierroksia ja oli vuoronperään tuomassa väärää. Hyh. Siitä sitten tein helpon haun omalle.

Paikallamakuu sen aikaa kun kävin laittamassa ruutumerkkejä paikoilleen, kävin myös hetken aikaa leikkimökin takana piilossa. Makasi toisen kankun päällä, mutta hyvin. Palkkasin sinne makuuseen ja sitten kontakti ja ylös.

Seuruuta pitkä pätkä kehupalkalla. Askeleet teki tosi innokkaasti ja vähän painaen, tarkkuudesta en tiedä kun pidin katseen eteenpäin. Itse taas tarkkana temmoissa.

Edestä sivulle-treeniä, jossa kuten huomattu, agissa tekee tosi hyvin ja silloin kun muuta puuhataan, mutta luoksetulon perusasennot ja noutojen perusasennot jättää vajaiksi.

Siihen sitten kaukot, joissa ensin istu-seiso-maahan kahdesti pitkän matkan takaa, kävin palkkaamassa kehuen ja nameilla joka vaihdosta. Eteni aivan vähän. Riittävä intensiteetti ja rauhallisuus käskyissä niin löytyy ekalla. Toisen setin seiso-istu-maahan ja kehuin asentojen jälkeen vuolaasti sieltä kaukaa, nyt pysyi seisomassakin tosi hyvin! Eteni hiukan enemmän kuin ekalla.

Luoksetuloan pysäytyksiä, en yhtään tykkää seisahtumisesta kun valuu liikaa askelia. Maahan on ok. Näihin tarviin apuohjaajan heittämään palloa.

Ruutuun valmistelin kaukaa hiukan, tulin vähän lähemmäs ja lähetin. Ruutu oli kentän vasemmassa laidassa, sinkosi oikeaan kulmaan. Pyöri siinä hetken ja bongasi tötsät, meni itsenäisesti oikeaan paikkaan. Seisautin ja kävin palkkaamassa namilla. Uusi lähetys täyspitkältä matkalta ja nyt löytyi hyvin, seisahtui hyvin, mentiin leikkimään ruutuun pallolla.

Tunnari sitten uusiksi, nyt helpotettuna läheltä. Kahdesti onnistuneesti toi oman, näistä paljon rauhallisia kehuja.

Loppuun metallinouto, jossa oli metallin käteen otettuani ihan intopiukee :) Ensin vauhtina ja sitten toinen kokonaisena. Loppuun pallopalkkaa.