Aloitin tänään tunnarilla. Laitoin 6 tikkua riviin ja oman oikeaan laitaan toiseksi ulommaksi. Lähetin, lähti hyvin, haisteli kaikkia ja tarkasti omasta seuraavan vielä, kunnes toi oman. Uusinta ja nyt laitoin oman toiseen laitaan samalle kohdalle, nosti jo vähän kierroksia ja aukoi suuta väärien kohdalla, tarkasti ja nosti kuitenkin oman. Näitä täytyy ehkä tehdä kerralla vain se yksi onnistunut. Ja kohtapuoliin ottaa liikkuri laittamaan kapulat paikoilleen.

Seuruuta ruudun ympäri, kävin nostelemassa samalla kaatuneet tötsät. Kehupalkalla pitkä pätkä, tunsinko jonkun hampaat liivintaskussa?? Askeleita taas joka suuntaan ja ilme oli kyllä kuin riivatulla, odotti vasemmasta takataskusta narulelua :D Hyvin innokas suoritus siis.

Sitten ruutuun, hyvin löysi ja ehkä ilmaisin pettymykseni jotenkin kun pysäytin vähän myöhään ja pyöräytti takajalat takareunan yli, seisoi hetken ja lähti sitten uudestaan etsimään paikkaa, vapautin ja kutsuin luo. Uusi yritys nyt itse tarkemmin, SEIS kuuluvasti ja odotin hetken, ennekuinlähdin kävelemään kohti. Pallopalkka.

Luoksetulo ok.

Liikkeestä istumisia, nämä tosi hyvät, kertaalleen kävin kiertämässä koirankin.

Kaukot, malttoi seistä hyvin ja asennot löytyi heti, hyvähyvä! Pientä etenemistä, kertaalleen pistin peruuttamaan. Se vaan kun peruuttaa niin peruuttaa sitten monta askelta! Tämä kehittyy kuitenkin koko ajan.

Ruudun loppukävelyä, josta kutsuin sivulle vaikeammalta puolen. Vahingossa kutsuin ensin oikean olan yli ja esitti varsin mallikkaan seuraamisen oikealta. Uusinnalla kutsuin vasemmalta ja tuli hyvin.

Tavallinen nouto, jossa kamala vietti kapulalle, korjaili otetta nostossa mutta toi purematta ja piti edessä tosi hyvin.

Metalli perään, lähti ja toi hyvin, vaikkakin ote oli vähän toispuoleinen, malttoi pitää sylkemättä :)