Lyhyesti niitä vaikeita liikkeitä viereisen pienkonekentän parkkiksella, josta oli pieni läntti sepeliä ja loput nurmikkoa. Liikennettä ei kentällä ollut. Paitsi kertaalleen joku lähitalojen isäntä pyöräili ohi peltotietä pitkin.

Metalli alkuun, vähän jouduin hetsailemaan, että toi. Olisi lähtenyt haistelemaan mieluummin uutta kenttää. Siihen perään ohjatun kapulalla tavallinen nouto, jonne ekalla varasti! Pieni sika. Takaisin sivulle istumaan ja kävin hakemassa kapulan ja heitin uudestaan, kehuin kun tuli kapulalle, ei nostanut heti kun piti ensin haistaa että tämäkö se oli, hiukan halusi mälvätä josta korjasin edessä otteen paremmaksi.

Vähän seuraamista jossa kontakti oli kamalan vaikeaa, kun nenä olisi pyörinyt mieluummin joka suuntaan. Tallin hajutkin puhalsi juuri kentälle. Palkkailin kuitenkin sitten lyhyemmistä pätkistä ja hyvintä kontakteista.

Ruudun rakensin oikeilla tötsillä ja nauhalla sepelille, lähetys nurtsin puolelta, välissä oli vetistä nurmikkoa. Ekalla ei löytynyt täydestä matkasta, joten siirryin puolet lähemmäs lähettämään ja nyt löysi hyvin. Toinen lähetys sieltä täydestä matkasta oli hyvä.

Sitten tehtiin palloleikillä niitä pysäytyksiä.

Kaukoissa oli vähän väsynyt. Ei tahtonut millään nousta istumaan. Kepin laitoin taas koiran eteen eikä kolistellut siihen ollenkaan, makuulle käskiessä laitoin aina peruuttamaan ensin.

Loppuun vähän rauhoittumista ja keräilin kamppeita kasaan, sitten tunnari. Kapulat riviin ja oman vein näyttävästi, lähti hyvin vaikka ehkä vähän huonosti näki siinä sepelillä, melkein suoraan omalle, haisoit viereisen ja otti oman, epäröi ja kävi vielä haistamassa yhden lisää, lopulta tuoden sen oman.