Virittelin vihdoin takapihalle hyppytekniikkakurssin esteet. 5 hypyn suora ja yksittäinen okseri apuhypyllä.

Ensin suoraa. Vein Nopalle lelun esteiden taakse ja seisoin itse sivussa katsomassa, miltä se loikka näyttää. Heti ensimmäisellä yrittämällä keskittyi ja oli luonnollisen näköinen, viimeinen hyppy tuotti pienelle koiralle vähän päänvaivaa ja oli hankala asettaa jalat oikeisiin paikkoihin. Ekat kerrat rimat oli melkein maassa, sen jälkeen korkeutta noin 15cm. Vaihtelin vähän lelun paikkaa ja saatiin kertaalleen hyvä suora.

Sitten siirryttiin okserille, jossa ekan loikan teki apuhypyn ja okserin yli kertahypyllä!? Siispä siirsin koiraa hiukan ja saatiin oikeanlainen loikka. Muokkailin taas vähän lelun paikkaa ja vaihtelin okserin korkeuksia, matalilla hypyillä halusi niin kamalan korkealle. Saatiin vähän järkeä niihin hyppykorkeuksiin ja palkkiona sai tehdä välillä keppejäkin, joihin pienellä kirityksellä lähti jo tekemään pientä kauhomista jee! Siis vuorotellen etujaloilla pujottelua. Ja haki ihan mistäsattuu kulmistakin oikeat aloitusvälit, hyvä Noppa!

Yksittäisen okserin jälkeen vein vielä kertaalleen hyppysuoralle, jossa keskittyi nyt kunnolla ja pudotti hiukan vauhtia, jolloin askeleet osui juuri niinkuin piti. Hienoa :)

Illalla vielä tokon hallitreerit, joista erikseen sitten kun on treenailtu :)